Zeemeermin Cakesmash

Zeemeermin Cakesmash AlmereAlmere

Zeemeermin Cakesmash

Voorheen deed ik eigenlijk nooit themashoots, maar sinds een aantal maanden merkte ik dat ik de jungle cakesmash wel heel leuk vond, vervolgens begon ik met een minimouse cakesmash en tja toen begon het eigenlijk, ik doe tegenwoordg ook themashoots 🙂

Nu kreeg ik het verzoek of ik een cakesmash wilde doen met een zeemeerminthema. Amani haar moeder wist precies hoe ze alles wilde hebben. Zo wou ze balonnen in de kleuren die met het thema te maken hadden. Ze wilde niet te veel poespas, want ze had voor haar dochtertje een mooi zeemeermin pakje en wou dat haar dochter centraal stond en niet het decor. Dit is precies waar ik dus ook achter sta, een niet te druk decor. Ik vind het ook mooier als het kindje centraal staat.

De moeder wist ook hoe de taart eruit moest komen te zien en dit gaf ik door aan de taartenbakster. Zij heeft de taart precies naar haar wens gemaakt.

Resultaat —> Blije ouders en mooie herinneringen voor later.