Cakesmash fotoshoot Jomeo

Cakesmash fotoshoot Almere

Cakesmash fotoshoot Jomeo

Cakesmash Jomeo

Jomeo kwam bij mij langs voor een cakesmash fotoshoot. Zijn ouders wilden deze speciale mijlpaal op een unieke manier vastleggen, dus besloten ze een cakesmash fotoshoot te boeken.

Van te voren hadden de ouders hun wensen al doorgegeven. Het decor heb ik prachtig versierd met ballonnen, slingers en overige decoratie. Uiteraard werd ook gezorgd voor een taart die naar wens kan worden aangevraagd.

Jomeo keek met grote ogen naar de taart en kon niet wachten om zijn handjes erin te steken. Zijn ouders moedigden hem aan en zetten heb voorzichtig naast de taart neer. Met een brede glimlach dook Jomeo direct in de taart.

Terwijl Jomeo genoot van zijn taart, legde ik elke ondeugende glimlach en gezichtsuitdrukking vast. Het was mooi om te zien hoe hij helemaal opging in zijn eerste smaakvolle avontuur.

Na het smullen was het tijd voor het leukste gedeelte van de fotoshoot: het badfotosessie en gespetter. Hij plonsde en en spetterde in het water, hij vond het geweldig! Ik legde elk kostbaar moment vast, van de sprankelende lach van Jomeo tot de ondeugende blikken.

Jomeo’s ouders keken vol trots en vreugde toe terwijl hun kleine mannetje zich helemaal liet gaan. Ze waren blij dat ze deze bijzondere ervaring met hem konden delen en genoten van elk moment. Het was een dag vol plezier, liefde en herinneringen die voor altijd gekoesterd zouden worden.