Jungle thema cakesmash

Cakesmash Almere Junglethema

Jungle thema cakesmash

Jungle thema is bij mij wel het meest gevraagde thema. Alleen voor deze week al stonden er 3 geboekt. Ontzettend leuk om te doen.

De cakesmash van Quinn is wel erg speciaal, bij zijn zus heb ik eerst een newbornshoot mogen doen en vervolgens kwamen ze terug voor een cakesmash.


Toen werd Quinn geboren en mocht ik ook voor hem een newbornshoot doen. Van zijn fotoshoot heb ik 1 foto ingestuurd bij een internationale fotowedstrijd waarbij honderden fotograven over de hele wereld aan mee doen. Hierbij won ik ook een Award. Onwijs blij hiermee!


Inmiddels is Quinn 1 jaar en zag ik hem weer voor een cakesmash shoot. Wat deed hij het goed en wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik klanten heb die terugkomen voor een fotoshoot. Daarnaast zie ik ook hoe snel de tijd gaat! Het leek alsof ik die newbornshoot een klein half jaartje geleden gedaan had, maar het is alweer een jaar geleden. Doordat ik hier regelmatig mee geconfronteerd wordt, zorg ik dat ik extra tijd vrij maak voor mijn mijn eigen kids, want ze groeien echt snel!