Regenboogbaby

newbornshoot regenboog baby

Regenboogbaby

Even terug kreeg ik een aanvraag voor een newbornshoot. Gelukkig was ze ruim op tijd en kon ik nog rekening houden met haar uitgerekende datum. Ze had nog wel een speciaal verzoek en dit was of ik iets kon toevoegen met regenboogkleuren.

Ik dacht eerst, maar dat is niet mijn stijl, alleen toen ik verder las, wist ik pas wat het idee was. Haar kindje was namelijk een regenboog baby. Ik had er zelf nog nooit eerder van gehoord, maar ze had het keurig uitgelegd dat een regenboog baby een kindje is dat wordt geboren na een heftige periode voor de ouders na bijvoorbeeld een miskraam of overlijden van een pasgeboren kindje.

Ik vond het erg mooi dat ze dat wilde vastleggen, dus dat hebben we gedaan, zie hieronder het resultaat. Haar ouders waren erg enthousiast over de foto’s en ik ben blij dat ik dit voor hun heb kunnen doen.