Moederdagactie

tipishoot

Moederdagactie

Onlangs heb ik een hele leuke gestijlde fotoshoot gehad. Hierbij stonden moeder en kind centraal. Het was heerlijk weer en wat genoten de kinderen ervan. Ik kreeg heel veel positieve reacties op deze shoot, vandaar dat ik nu met een leuke moederdagactie kom!

Een Tipi Tent Fotoshoot

De kosten hiervoor zijn 45 euro inclusief 3 fotobestanden. Het mooie van deze actie is dat er hiervan 15 euro naar een goed doel gaat. Wat dit goede doel wordt, dat bepalen mijn volgers op Facebook. Stem jij ook mee? Het gaat namelijk naar of Stichting Kanjer Wens of Stichting Opkikker.

Deze shoot zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen en dit mogen shoots zijn met moeder en kind of alleen het kind.

Lijkt jou dit ook leuk, stuur mij dan een whatsapp berichtje (06 3078 1767) of een berichtje middels het contactformulier en dan zet ik jullie alvast op de lijst. Ik laat dan zo spoedig mogelijk een datum weten!